Smarta Mobiltillbehör

Underlätta vardagen med smarta mobiltillbehör

Dom flesta personer har en mobiltelefon i sin ägo idag och vissa har flera stycken då i dom flesta fall en privat och en för arbetet. Barnen som får sin första mobiltelefon idag är yngre och yngre. Nuförtiden används smartphones till att göra mycket annat än att bara ringa på.

Fler och fler har bara sin mobiltelefon och dom fasta telefonerna i Sverige blir färre och färre. Även företag har gått från stora fasta telefonväxlar till att enbart använda mobiltelefoner som är sammankopplade med en telefonväxel i molnet.

Dagens smarta mobiler består oftast av en stor skärm utan några fysiska knappar och dom blir mer och mer ömtåliga och därför behöver man skydda dom och dessa skydd blir även ett uttryck för ens egen smak och stil. Ett exempel är den senaste modellen Honor 8 från Huawei som består av baksida i polerat glas som gör att den blir jätte hal och greppet svårt att behålla för att inte tappa den är den nödvändigt att förse din Honor 8 med ett mobilskal. Swedroid har gjort ett test av Honor 8 och gett den topp betyg för designen men minus för dess hala yta.

Vilka smarta mobiltillbehör är bra att ha?

Åker du på bussen till jobbet kan ett par bekväma hörlurar vara trevligt att ha för att kunna slappna av med din egna favoritmusik och dom fungerar oftast även som headset så man kan prata enkelt och svara på sina samtal utan att behöva ta av hörlurarna.

Om man åker mycket i bilen är en hållare för att hålla telefonen på plats utan att den åker iväg och går sönder. Många hållare är även aktiva och det innebär att din mobiltelefon laddas när den sitter i hållaren och på så sätt har du nästan alltid en full laddad telefon.

Det är även smart att införskaffa någon snygg hållare för hemmet för att på så sätt alltid veta var man har telefonen och slipper leta efter den när man snabbt ska iväg. Även dessa hållare kan vara aktiva för att kunna ladda sin telefon i hållare och vissa är även kombinerade för att kunna ladda sin smarta klocka som exempelvis Apple Watch.

Tillbehör som underlättar

Vissa tillbehör kan förenkla ens vardag och man visste inte om det innan man började använda just det tillbehöret. Det var inte så längesen selfie-pinnen såg dagens ljus och nu finns den hos var och varannan användare som ett helt oumbärligt tillbehör. Skärmskydd är ett annat nästan självklart tillbehör som behövs till dagens smarta mobiler med ömtåliga skärmar i glas som enkelt spricker om man råkar tappa telefonen och oturen är framme.

Det finns en uppsjö av smarta tillbehör i alla tänkbara former och för alla ändamål idag. Ett exempel är en grill termometer som är uppkopplad med Blåtand till telefonen för att veta exakt när köttet på grillen är perfekt grillat.

Hur används dom smarta mobilerna idag?

Mobilerna idag används till allt möjligt och är en ständig följeslagare och en stor del av våra liv. Man kommunicerar men bekanta både på Facebook, snapchat och meddelande. Ibland ringer man även sina vänner och pratar med dom på riktigt. Världen har blivit mycket mindre dom senaste åren när man gratis kan prata via videosamtal över hela världen med släkt och vänner. Många företag kommunicerar via videosamtal istället för att slösa pengar på dyra flygbiljetter och hotellrum och personalen slipper vara ifrån sina familjer i flera dagar.

Det är inte konstigt att tillverkarna av både mobiltelefoner och tillverkarna av tillbehör till dessa tävlar med att vara först med det bästa och nyaste hela tiden. Vi är själva alltid ute efter att förenkla vår tillvaro och våran vardag och det är ofta här alla dessa tillbehör till mobiltelefonerna kommer in.